Всім добре відома Надя Дорофєєва поділилася несамовитим постом в соціальній мережі. Вона відчайдушно намагається донести росіянам, що відбувається в Україні.

Відповідний пост Надя Дорофєєва продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

"Відчуття що вистрілили прямо в серце. Не один раз, а 50. Сьогодні 50 загиблих в результаті артилерійського удару росіян по вокзалу в місті Краматорськ. Всі-мирні жителі, всі хотіли евакуюватися, чекали свій поїзд. А це відео для тих, хто і на 44-ий день війни як в танку, з закритими вухами і очима і продовжує не вірити в ті звірства які творяться руками окупантів подивіться це!!! Прокиньтеся нарешті! Це відео моєї асистентки Дарини, дуже близької і дорогої мені людини. На відео - вона, її будинок, в селі під Макаровим, її сім'я. Такими вони були до війни... Подивіться, що там відбувалося.. На що перетворилося життя цієї чудової сім'ї зараз... У цьому селі під Макаровим зараз всюди розтяжки, лежать міни. Їх залишили російські солдати. Вони тримали в жаху всіх жителів. Розстрілювали їх прям на вулиці... Саме це розповіла мені сама Дарина і її сім'я .. з перших вуст . @darinao", - підписала відеоролик українська артистка.

Багатомільйонна аудиторія, підписана на сторінку Наді, не пройшла повз і нагадала про себе в розділі з коментарями.

Надя Дорофєєва, скріншот

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Україна обов'язково переможе", "обов'язково знайдуться ті, які будуть говорити, що це фейк, що Україна бомбить сама себе, що це все підлаштовано. таким людям нічого і ніколи не доведеш. головне, що ми знаємо правду, і бачимо це все своїми очима. більше нам не потрібно ні перед ким виправдовуватися! ми обов'язково все відбудуємо і повернемо, а росія назавжди залишиться країною-ізгоєм", "тільки наш народ такий сильний і я вірю в нас", - написали фанати Наді.

Коментарі на пост Наді Дорофєєвої в Instagram