Напередодні ЗСУ знищили гордість російського військового флоту крейсер "Москва", його вразили українськими ракетами "Нептун". Крейсер спочатку загорівся, а потім і зовсім пішов на дно Чорного моря.

Відомий український педіатр Євген Комаровський знайшов якісь подібності в затопленні крейсера "Москва" і ще одного популярного судна. Виявилося, що в цей же день рівно 110 років затонув трансатлантичний пароплав "Титанік".

Євген Комаровський, фото: Instagram

"Рівно 110 років тому - 14 квітня 1912 року - затонув "Титанік". Ювілейний вечір з хвилюванням і затопленням нікого не залишив байдужим!",- зазначив доктор Комаровський.

Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Однак, в мережі нумерології зазначають, що крім дати затоплення - 14 квітня, у цих двох великих суден є ще подібності. Вони знайшли схожість навіть у вартості кораблів. Виявилося, що крейсер "Москва", який пішов на дно Чорного моря коштує 750 мільйонів доларів. У той же час затоплений в 1912 році "Титанік" на той час коштує 7,5 мільйона доларів.

Скріншот Телеграм

Варто нагадати, що ввечері, 13 квітня з'явилася інформація про ураження українською ракетою "Нептун" ракетного крейсера "Москва", який є флагманом російського військового флоту.

Крейсер "Москва", фото: вільне джерело

На наступний день, ближче до ночі Міністерство оборони російської федерації все ж підтвердило факт того, що флагман потонув.

Нагадавши, гордість російського флоту крейсер "Москва" потонула в Чорному морі: Міноборони рф підтвердило очевидне

Раніше Знай писав, "Москва" пішла на дно: підбитий ЗСУ Російський крейсер прибув в "пункт призначення"

Також Знай повідомляв, "Морський бій!": полювання на військові кораблі окупанта вже почалося