Відомий український телеведучий і зірка програми про подорожі "Орел і Решка" Андрій Бедняков показав знищений в Маріуполі Палац культури, в якому раніше він працював.

Про це Андрій Бедняков розповів на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories.

Телеведучий опублікував кадри зруйнованого в Маріуполі ДК Металургів. Раніше він працював тут у культурно масовому секторі. До того ж за словами Беднякова в цьому будинку культури було безліч дитячих колективів, які своїми видатними талантами були відомі у всьому світі.

Андрій Бедняков. Фото: Instagram

"Це ДК Металургів. Тут я працював завідувачем культурно-масового сектору. Вів заходи. Тут було багато дитячих колективів відомих у всьому світі. "Асвабадили", - з гіркотою написав Андрій Бедняков під опублікованим фото.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Скріншот stories Андрія Беднякова

Після цього Бедняков звернувся до однієї зі своїх знайомих на ім'я Вікторія, яка ймовірно, не підтримала ні Україну у війні, яку розв'язала росія, ні Беднякова.

"Я за**ав війною, так малюче? Брехня? Фейк? Я підірвав?",- зазначив Андрій Бедняков.

Нагадавши, зірка "Орла і Решки" Андрій Бедняков готовий продати "пам'ять" про Пеле заради оточеного російськими окупантами Маріуполя: "як і говорив"

Раніше портал Знай писав, зірка "Орел і Решка" Андрій Бедняков показав улюбленого ведучого весіль: "збирати гроші все важче"

Також портал Знай повідомляв, зірка "Орла і Решки" Андрій Бедняков допоміг постраждалій красуні з оточеного Маріуполя: "70% опіків"