Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є щасливою дружиною Микити Добриніна і мамою їх спільної дитини, активно веде аккаунт в соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною стежить майже 2 мільйони людей.

Цього разу Даша Квіткова вирішила влаштувати в Insta Stories рубрику питання-відповідь і поспілкуватися зі своїми численними шанувальниками. Молода мама не обійшла стороною делікатне питання щодо їх відносин з чоловіком. У неї запитали, чи зраджував їй Микита Добринін. Відповідь дівчини була однозначною - вона виключає такий варіант в їхній родині.

"Дівчатка, я дуже поважаю себе. Тому, не буду терпіти зраду від коханої людини. Ось вам і відповідь: Нікіта мені не зраджує. Та й подивіться на мене, як мені можна зрадити", - сміливо заявила Квіткова.

Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова

Деяких фанатів здивувала така "самовпевненість" Даші Квіткової, але вона знайшла, що відповісти. Дівчина заявила, що зраду терпіти не можна, потрібно цінувати і поважати свою гідність. Також вона пояснила, що в її попередніх словах є нотка сарказму і гумору.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова

Нагадаємо, дівчина, яка огинула в результаті обстрілу в Одесі, напередодні своєї смерті писала Даші Квітковій: "Які тварюки"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова згадала, як зароджувалася її любов до зірки "Холостяка" і захисника України Добриніна: "Історія..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Холостяка" Даша Квіткова показала, яким ловеласом росте її місячний малюк: "Так, він любить"