Відома українська виконавиця Наталія Могилевська з перших днів війни активно підтримує українців. Цього разу зірка провідала жителів Чернігівської та Київської областей, які позбулися житла через бомбардування окупантів. Зворушливим відео співачка поділилася на сторінці в instagram.

Наталія Могилевська провідала літніх українців з Київської та Чернігівської областей, які на старості років позбулися будинку через російське вторгнення. Незважаючи на всі пережиті жахи вони тримаються, вірять у перемогу, і навіть знаходять сили заспівати разом зі співачкою.

Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube

З однією з бабусь Наталія Могилевська виконала гімн України, а після вона акапельно заспівала для співачки. Також зірка отримала запрошення на 100-річний ювілей Українки і пообіцяла обов'язково приїхати.

"Заїхали до літніх людей, чиї будинки були розбомблені в Чернігові та Київській області. Під великим враженням. Які люди! Які долі! Які вражаючі історії мені довелося почути...", - підписала ролик співачка.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще
Також одна з бабусь розповіла, що цілий місяць залишалася вдома, а точніше в тому, що від нього залишилося в Ірпені.
"Я пройшла Ірпінь. Висиділа повністю в Ірпені. Приїхала тільки 24 сюди. Місяць без вікон, без дверей", - поділилася жінка.
Раніше Знай писав, зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" Артур Логай пішов на несподіваний крок заради допомоги ЗСУ: шанувальниці оцінять.

Також наш портал інформував, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець зворушила до сліз просто зі сцени, нагадавши: "Той дідусь, що...".

Крім того, наш портал писав, Оля Цибульська зізналася, що від окупантів у неї навіть почалася алергія: "Почало нудити".