З початку війни, яку оголосив путін, кинувши армію рф на територію суверенної держави Україна, телеведучий Сергій Притула старанно допомагає ЗСУ.

Втім, він робив це ще до початку повномасштабної війни, під час військових дій у східній Україні. Багато хто хоче висловити Сергію свою вдячність або ж попросити про щось за допомогою соцмереж, але сам телеведучий з "Вар'яти" на Новому каналі поділився одним з важливих фактів зі свого життя, якраз на рахунок спілкування в месенджерх.

Скрін, Instagram Притула

З першого дня війни волонтерський штаб Сергія Притули, який ведучий Нового каналу створив у будівлі свого офісу, допомагає всім необхідним ЗСУ і ТРО. Штаб працює як координаційний хаб. Він щодня розширюється територіально, а кількість людей збільшується. Робота кипить, десятки запитів обробляються. Звичайно, ведучий Нового каналу не встигає відповідати на повідомлення в соцмережах. Це трохи обурило його підписників, тому пояснення від Сергія не змусило себе чекати.

Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"У мене в Facebook та Instagram більше мільйона підписників, десь 350 тисяч в YouTube, і ще є Twitter, - каже Притула. – І від починається в мене день: я зранку вставши, перехрестився, подякував ЗСУ та іншим захисникам за ті, що прокинувся у нерозбомбленому будинку, і такий думаю: "Ну що ж? Почитаю-но я "лічку". Відкрию всі месенджери, які в мене є, і всім дам відповіді на запитання". А роботою коли займатись? Доба має всього 28 годин, якщо ви не знали. Вам казатимуть, що 24, але ви маєте справу зі мною, тому 28. У мене є можливість ще чотири доплюсовувати (сміється).

Сергій Притула зазначає, що не може з усіма спілкуватися в індивідуальному порядку в месенджерах, адже замість того щоб пояснити щось конкретно за запитом українця, він у цей момент спілкується з військовими за їхнім запитом. Сергію їх запит пріоритетніший.

"Скінчиться війна, відсвяткуємо перемогу і повернемося до практики, коли я з вами списуюся особисто", - пообіцяв Притула.

Сергій Притула, скріншот з відео

Нагадаємо, що Сергій Притула показав, як посивів з другом-воїном ЗСУ за 4 роки війни з Росією.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула посадить українських воїнів на машини із "Скаженого Макса".