Дружина українського виконавця Віктора Павлика, Катя Репяхова, яка зараз разом з сином живе в Ізраїлі показала, як знімає напруженість і заряджається позитивом на цілий день. Кадрами блогерка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Репяхова і Віктор Павлік вже більше місяця живуть порізно - пару розділила війна. Музикант відправив дружину з дитиною в Ізраїль, щоб уберегти їх від небезпеки. Подружжя часто телефонують, що все одно сумують один за одним.

Катя Репяхова. Фото: скрін youtube

Так, Катя Репяхова показала з чого любить починати свій ранок. Вона усамітнилася в кущах і почала робити розминку, а потім зайнялася розтяжкою. За її словами це допомагає їй зняти напругу і підняти настрій.

скрін instagram

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Показати ще

"Розтяжечка. Відразу стало легше і настрій покращився", - розповіла блогерка.

скрін instagram

Варто відзначити, що дружина музиканта лише зрідка знаходить час для себе, адже більшу частину дня приділяє дитині. Вона зізналася, що останнім часом син став дуже примхливим і з ним важко знаходиться в одному приміщенні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Злату Огневич знову тероризує той переслідувач, якого в січні затримала поліція: побажав гарного дня, а після обізвав дурепою.

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".