Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 240 тисяч чоловік.

Соломія Вітвіцька з великою компанією своїх друзів, серед яких також є український виконавець Mеlovin, поїхала на Західну Україну в особистих справах, подробиці яких вона поки що не розкриває. Перебуваючи біля еко-ферми "Плай" у Львівській області, вони не могли не провідати тварин, що там мешкають.

Скріншот з Insta Stories, Соломія Вітвіцька

Вітвіцька і Бочаров особисто побачили, в яких умовах утримуються вівці, барани і молоді телята. Один з них навіть не побоявся облизнути довгим язиком пальці Костянтина, який підійшов до нього досить близько. Сам артист теж посоромився і сміливо простягнув руку до мордочки тварини, не злякавшись, що той може вкусити.

Телеведуча також розповіла, що дана ЕКО-ферма активно допомагає Україні, відправляючи гуманітарну допомогу військовослужбовцям на фронт.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Соломія Вітвіцька показала, де відсвяткувала Великдень: на СТО і серед бронежилетів на передову

Нагадаємо, Melovin пригрозив Оксані Марченко розкрити правду на всю Україну: "Пора розповісти, чому я плакав"

Як повідомляв Знай.uа, Соломія Вітвіцька "обміняла" у військових машину на квіти і ледь стримала посмішку: "Ось такі у нас захисники"

Також портал Знай.uа писав, що у родині Марічки Падалко стався "розкол" через війну: "Від мене, як жінки, він вимагав..."