Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова засумувала за чоловіком та довоєнними часами.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories Катя Репяхова згадала, як вони разом з Віктором Павліком відвідували Лондон.

На опублікованому знімку подружжя стоїть на фоні лондонських красот ніжно обіймаючись та посміхаючись. Репяхова зізналася, що дуже любить Лондон, і відвідувала його вже кілька разів.

Скріншот stories Каті Репяхової

"Я шалено люблю Лондон, і якщо я тут стою втретє - означає це взаємно", - написала тоді Репяхова.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Зараз через повномасштабне вторгнення росії на територію України Віктор Павлік та Катя Репяхова не бачаться, адже вона вивезла сина у безпечну країну - до Ізраїлю. Тому молода красуня дуже сумує за чоловіком, і дивитися такі світлини з минулого дуже щемливо.

Павлік та Реп'яхова. Фото: Instagram

Варто нагадати, що Катя Репяхова концертна директорка Віктора Павліка, саме на роботі вони відчули симпатію один до одного та почали зустрічатися. Згодом пара одружилася, а влітку минулого року у подружжя народився син, якого вони назвали Михайлом.

Нагадаємо, дружина Віктора Павлика Репяхова знайшла свою мету на Землі, обіймаючись з синочком біля фонтану: "Я тут для того..."

Раніше Знай писав, Катя Репяхова мріє "збагрити" сина Віктора Павліка в дитсадок, щоб знайти для себе час: "Важно поєднувати материнство і роботу"

Також Знай повідомляв, Катя Репяхова "вилаяла" себе за те, що не зуміла вчасно прислухатися до бажань сина від Віктора Павліка: "Показував, що йому не комфортно"