Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер записала відео для Insta Stories, стоячи біля дзеркала в ліфті. Дівчина з явною прикрістю заявила, що за останній час встигла погладшати. Тому вона рішуче налаштована повертати свої колишні форми і контролювати харчування, сидячи на дієті. Головним "дзвіночком" для співачки стало те, що рідна бабуся зробила їй сумнівний комплімент, сказавши, що їй подобається, коли онучка така вгодована. На відеоролику артистка навіть дозволила собі вилаятися матом.

Трінчер повідомила, що їй важко самій собі зізнатися в тому, що вона погладшала. Вона виправдовувала себе тим, що це через рідину в організмі, що накопичилася або критичні дні.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Після артистка заявила, що через зайву вагу її форми стали апетитнішими, і це їй подобається. Груди і п'ята точка стали пишніше, але з талією, за її словами, все в порядку.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"З одного боку я розумію, що трохи погладшала, м'яко кажучи. З іншого боку мені подобається, що у мене з'явилися гарні форми. З'явилися груди, попочка, талія у мене нормальна", - сказала Трінчер.

Нагадаємо, Анна Трінчер після трьох місяців проживання на Західній Україні почала "засуджувати" тих, хто використовує російську мову під час війни

Як повідомляв Знай.uа, українці засікли Анну Трінчер на Євробаченні-2022 від Ірландії, співачка довго мовчати не стала: "Ви мене спалили"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер зі сльозами на очах розповіла, від кого так швидко тікала вночі, що залишилася без тапок: "Фобія на все життя"