Українська виконавиця Світлана Тарабарова показала, в яких умовах змушені грати українські діти після приходу "русского мира". Відео зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вже минуло майже три місяці, як російські окупанти пішли в повномасштабний наступ. За цей час "русский мир" зруйнував безліч життів, не шкодуючи ні дітей, ні старих. Окупанти руйнують все - починаючи від будинків і закінчуючи дитячими майданчиками.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Так, Світлана Тарабарова показала дитячий майданчик після прильоту російського снаряда. Незважаючи на те, що вся ігрова зона напівзруйнована, але діти продовжують, там грати і в усьому знаходити позитив. Співачка зазначила, що саме позитивне мислення зараз необхідно українцям, щоб пережити все, що звалилося на їх долю через Росію.

"Динацифікація дитячого майданчика пройшла успішно, сподіваюся, черговий "герой рф" отримає за це черговий орден. Слова дівчинки віри" о, будиночок залишився цілий " - спасибі, діти. Позитивне мислення - це реально порятунок для всіх нас зараз! Відбудувати. Не пробачимо", - заявила співачка.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ектор Хіменес-Браво зізнався, що українці надихають його своєю боротьбою і незламністю: "Незважаючи на жах і розруху".

Також наш портал інформував, Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни: "Коли ми побачимося...".

Крім того, ми писали, Аліна Гросу захопила образом справжньої україночки і поділилася важливою порадою: "У всі часи".