Українська модель, яка прославилась завдяки серіалу "Школа" Ліза василенко через шквал критики була змушена викинути коментарі. Як видно з її останніх публікацій в соціальній мережі Іnstagram, зірка буд\ла змушена вимкнути коментарі до публікацій через хейт українських підписників.

Нагадаємо, Ліза Василенко через свої неоднозначні висловлювання потрапила до бази "Миротворець". А після злет кар'єри блогерка поїхала до Москви, щоб там будувати кар'єру. Проте не всі фани оцінили вчинок актриси й в коментарях до її публікацій висловлювали відповідне ставлення.

"В твоїй країні війна, росіяни вбивають дітей, жінок, літніх людей, а ти позуєш для цих орків. Соромно!!!", - написано в одному з коментарів до публікації, де Ліза у купальнику позує з двома хлопцями.

Коментар. Фото: Іnstagram.com/elizabethvasilenko

Попри те, що зірка викинула геолокацію на своїй сторінці в соціальній мережі, зірка продовжувала отримувати негативні коментарі на свою адресу, тому на публікаціях, починаючи з 14 травня, вона вимкнула можливість залишати коментарі.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, Ліза Василенко з серіалу "Школа" після втечі в Росію грайливо погарцювала на конячці: "Маленька".

До слова, зірка "Школи" Василенко, яка облила брудом Україну, поневіряється московськими підворіттями: "Загубилася..."

Раніше ми писали, що Акторка серіалу "Школа" Ліза Василенко відреагувала на внесення до "Миротворця": "Я не зобов'язана любити свою країну".