Відома українська спортсменка, чемпіонка зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук поділилася кількома думками, стосовно виступів на самих різних змаганнях.

Зараз конкретно вона торкнулася Британії і престижні турніри з легкої атлетики. Марина заявила, що її завжди зустрічали досить відкрито і тепло, але зараз все змінилося.

Марина Бех-Романчук, скріншот: Instagram

"Цього року я тут відчула таку підтримку як ніколи, трибуни голосно вітали і ще голосніше підтримували. Я дуже щаслива що світ з нами і що ми маємо таких друзів як Британія, які не залишаються осторонь і намагаються максимально нам допомогти!", - пише Бех-Романчук у публікації.

За її словами, змагання вийшли прекрасними, Хоч їй і не вдалося домогтися будь-якого значущого результату. Вона не змогла реалізувати власні сили, але в майбутньому це її не зупинить. На знімку ж Марина відображена зі спини, через що видно кольори прапора України в її волоссі.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Марина Бех-Романчук , фото з instagram

"Ти наша гордість!", "Ти молодчинка! У такий складний час знаходиш сили змагатися! Продовжуй прославляти рідну країну, ми з тобою", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марина-Бех Романчук розгромила сервіс Укрзалізниці, спати в поїзді неможливо: "Прищелкивают щури в клітці"

Як повідомляв "Знай.ua", Марина Бех-Романчук описала нелегкий спосіб життя спортсменів: витримає не кожна жінка

Знай.ua писав, схожі на Бонні і Клайда більше, ніж Пітт і Джолі: Марина Бех-Романчук з коханим повторили образи культового фільму