Слава Камінська поскаржилась на непросте життя за кордоном, проте нарвалась на критику підписників

Співачка розповіла про непросте життя під час війни в програмі "ЖВЛ". Частину інтерв'ю було опубліковане в соціальній мережі Іnstagram.

Слава Камінська та ведуча програми ЖВЛ. Фото: скрин відео

Учасниця гурту НеАнгели Слава Камінська через війну разом із дітьми, мамою та собакою вже майже три місяці живе в Нідерландах. Вона поскаржилась на непросте життя за кордоном ведучій.

"У мене немає завтра. Я настільки теплична. Мною завжди займався Юра Нікітін. Коли я почала співати сольно, я стикнулася з цілою купою проблем, які важко вирішити. А потім війна. Я зовсім нічого не розумію. Мабуть, кожному із нас це було необхідним. Багато людей не розуміли, наскільки у нас прекрасна країна", - сказала вона.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Варто зазначити, що Слава на відео була майже без макіяжу, а якщо був, то її вигляд не потішив підписників програми. Вони навіть написали в коментарях:

"Як вона виглядає??😩Це жах!В Європі дзеркал нема???", - пише підписник

Інша підписниця обурилась на співачку та залишила такий коментар в якому обурилася на її слова, що вона виживає в Нідерландах.

"Вона виживає б...ь в Нідерландах? А нічого як люди в Україні виживають, і в окупації, як моя родина?! Я дуже гарно пам' ятаю, як від неї відписалась зе 1,5 міс до війни, коли ця к...ва піарила Ані Лорак, цю с...у, що продалась рашкі за гроші... Тому їй ще прилетить неодноразово...", - зазначила підписниця

У коментарі підписниця згадала про тих людей, які лишилися під окупацією. До того ж у вона додала, що 1,5 місяця до війни тому вона відписалася від Слави за її підтримку співачки Ані Лорак

.

Коментарі. Фото: скрин instagram.

Нагадаємо, Слава Камінська влаштувала хвилинку "самокритики" через погану розтяжку: "Перетворилася на сестру Буратіно".

До слова, Слава Камінська показала біль усіх дівчат під час війни: "Тепер ми за природність".

Раніше ми писали, що Слава Камінська влаштувала "сімейний" день з учасником "Холостячки" і донькою: колишнього Едгара не покликали