Переможниця і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про дитячі мрії, які зруйнувалися після російського вторгнення. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ольга Мартиновська розповіла, що в дитинстві дуже мріяла літати, відчувати невагомість. Зірка "МастерШеф" зазначила, що після початку війни вона перестала відчувати землю під ногами, тому, в певному сенсі її мрія втілилася, але не так, як вона хотіла.

Ольга Мартиновська. Фото: скрін youtube

Мартиновська додала, що більше не бажає відчувати такі відчуття, які зараз знайомі кожному українцю.

"У дитинстві так сильно мріяла літати, відчути невагомість і простір... вже 100 днів Немає землі під ногами, літаємо, без крил. Не хочу більше", - написала Ольга Мартиновська.

Популярні новини зараз

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Показати ще

Варто відзначити, що Ольга Мартиновська, як і багато українців, робить багато чого, щоб наблизити перемогу у війні. Наприклад, вона влаштовувала благодійні вечері, зібрані гроші з яких адресувала на потрібні українських захисників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Анатоліча розповіла, як їй погрожували росіяни за правду про війну в Україні: "Хотіли посадити у в'язницю, в Сибір"

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Крім того, наш портал повідомляв, MamaRika відірвалася від сина і зціпила в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.