Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко розповіла шанувальникам, що з нею знову трапилася біда - її сторінку в соцмережі заблокували. Знаменитість на своїй резервній сторінці в instagram зізналася, що вкрай засмучена через це.

Наталія Денисенко розповіла шанувальникам, що з нею трапилася неприємність - її сторінку в соцмережі заблокували. Зірка зізналася, що мала плани, які хотіла висвітлити перед аудиторією, втім, через блокування все перенеслося.

Наталія Денисенко. Фото: скрін youtube

Денисенко зазначила, що вирішила відволіктися від неприємності і підняти собі настрій, зробивши собі укладку і стильно одягнувшись, однак це не дуже їй допомогло.

"Привіт, дорогі. Їду у справах, причепурилася трошки, щоб підняти себе настрій, зробила таку укладку. Всім бажаю гарного дня, але я поки що в розпачі через свою сторінку, оскільки ми з акторами, з моїми колегами придумали таку класну штуку і мені дуже була потрібна моя сторінка і вся моя аудиторія", - поскаржилася знаменитість.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Паш зізналася, що збрехала про поїздку в Крим і підробила довідку від прикордонників: "Беру на себе всю відповідальність".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, ведуча "Світське життя" Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".