Популярний український виконавець Володимир Дантес показав, як розслабляється після гучного розставання з Надею Дорофєєвою. Кадрами з невеликого уїк-енду артист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес досить активний користувач соцмереж і регулярно радує шанувальників новим контентом. Він володіє хорошим почуттям гумору і харизмою, які виділяють його між іншими артистами. Співак частенько показує фанатам як проходить його день і не забуває приправити все нотками гумору.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Цього разу Дантес показав, як вважає за краще розслаблятися. Так, артист виїхав з галасливого міста до друзів на дачу, де насолодився природою, легким джазом і смачною їжею. Зовсім недавно відгриміло його розставання з Надею Дорофєєвою, ймовірно, так артист відпочиває думками від недавнього стресу.

"Чистий кайф", - підписав кадри Володимир Дантес, показуючи місцеві види.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Скрін instagram

Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу" кріпосна " Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".