На Трійцю переможниця 11 сезону "Холостяк" Анна Богдан заявила про те, що розсталась з Михайлом Заливаком та її рішення обговоренню не підлягає.

І поки Анна переживає розрив, то обраниця Максима Чмерковського з першого сезону романтичного шоу Олександра Шульгіна вперше стала мамою. Звичайно ж, дитина не від Максима, адже у хлопця вже є сім'я.

Радісною подією 34-річна Саша поділилася у своїх соцмережах. Вона довго приховувала свого обранця, потім розповіла про нього напередодні новини про свою вагітність, але називала його загадково - "мій супермен". Шульгіна, яка проживає в США, навіть змінила штат, щоб бути разом з коханим.

Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"

Дівчина поміркувала про те, що в своій 34 рік вона звичайно досягла багато чого, але зараз вона тримає на руках свій наймасштабніший проєкт.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"З величезною любов'ю і щастям ділюся, що зірочка прийшла до нас 3 червня. 41 тиждень. 4 кг і 55 см дякую заздалегідь всім за підтримку і теплі слова. Ми вже вдома, знайомимося. На годиннику 2:46. Годую грудьми і пишу цей пост. Щастя є. Будьте щасливі!",- написала Шульгіна.

Колишня Максима Чмерковського також прикріпила відео, на якому можна розглянути її донечку.

У коментарях новоспечену матусю привітала колишня Віталія Козловського Раміна Есхакзай, яка теж була учасницею шоу "Холостяк", але 5 сезону з футболістом Сергієм Мельником.

Пост Олександри Шульгіної

Нагадаємо, що переможниця "Холостяка" Олександра Шульгіна заявила про свою вагітність від невідомого "супермена".

Раніше ми повідомляли, що Макс Чмерковський назвав шоу "Холостяк" величезною помилкою: пошкодував, що не відмовився.