Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво розповів, що після відвідин Бучі його почали мучити кошмари від побаченого. Цим він поділився на своїй сторінці в instagram.

Ектор Хіменес - Браво розповів, що йому вдалося потрапити у звільнену бучу одним з перших. Побачене там відклалося в його пам'яті і нагадує про себе кошмарами, які гірше будь-якого фільму жахів.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

"У мене не виходять з голови фото тих звірств, що вчинили рашистські нелюди під Києвом. Я в'їхав в Бучу відразу як дали доступ. Днем раніше журналістів. Навіть зараз при спогаді цих кадрів, ніби з фільму жахів - у мене холоне кров у жилах", - розповів шеф-кухар.

Ектор Хіменес-Браво зазначив, що Україна повинна перемогти зло і щодня він нагадує світу, як важлива будь-яка допомога в цій боротьбі. Він додав, що зараз потрібно максимально об'єднатися, щоб повалити настільки сильного ворога.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Кожен день я намагаюся докричатися до світу, що ми тут і тут страшна війна! Нам потрібна зброя, нам потрібна гуманітарна допомога і т.д. Але я один можу менше, ніж якщо ми всі згуртуємося", - додав Ектор Хіменес-Браво.

Раніше Знай повідомляв, ведучий "Говорить Україна" Олексій Суханов зізнався, як ставиться до родичів в Росії: "Визнати вкрай прості речі".

Також наш портал інформував, Даша Астаф'єва поринула в "Чари ночі", і нагадала українцям, що не слід відкладати життя на потім: "Одна лише мить".

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва навчила українців, як потрібно жити, замерзаючи від холоду без Дантеса поруч: "Звдання - вижити".