Відома співачка Alyona Alyona разом з колегою Jerry Heil, у Варшаві завітали до центру, в якому українським біженцям надають різноманітну допомогу.

У своєму Instagram Alyona Alyona показала кадри свого спілкування з дітками. Дітки просто липнуть до співачки, відчуваючи її неймовірний струмінь доброї енергії. Реперка наділа на голову віночок, та перетворилась на добру літню фею.

AlyonaAlyona. Фото: скриншот Instagram

Вона зізналася, що не очікувала побачити так багато жінок і дітей, та була вражена кількістю допомоги, яку надають Європі українкам. Дівчина обімала діток, та ставила автографи, розмовляли та ділилися любов'ю.

У Варшаві ми з Jerry Heil завітали до центру підтримки жінок та дітей. Ми були дуже вражені від кількості жінок та дітей, які потребують підтримки та наскільки багато різних послуг надає переселенцям центр! Неймовірно вдячні країнам Європи за допомогу та можливість підтримувати українців. Alyona Alyona

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

У коментарях співачкам подякували за підтримку. На відео звучав новий трек Alyona Alyona та Jerry Heil "Чому", який співачки випустили на день народження реперки.

AlyonaAlyona. Фото: скриншот Instagram

"Які файні віночки!!! Молодці, що підтримуєте українців", "Дівчата ви у нас найкращі", "Ви молодці! від радості сльози на очах, просто ви такі щирі", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Даша Астаф'єва вирішила допомогти захисникам в оригінальний спосіб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Сватів" Анна Кошмал вразила кубиками преса і розкрила секрет ідеальної фігури.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Дизель шоу" Танкович знайшов яйця побільше, ніж у Макрона і Шольца.