Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький пожартував, яким може бути наступний збір від Сергія Притули, який активно допомагає українській армії, збираючи гроші на різні потреби, зокрема й досить масштабні.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук Тарас Стадницький пожартував, що наступного тижня Сергій Притула може оголосити збір на ядерну зброю для України.

"Притула:
- наступного тижня збираєм на ядерну зброю!
всі:
- ахаха, ото смішний
Притула:
- а ви думаєте для чого нам байрактари? вони ж напевно можуть нести і ядерний заряд!
всі:
- Ідея - бомба!", - написав він у новому пості.

Тарас Стадницький, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy

Однак, під його постом з'явилися й незадоволені коментарі, на що Тарас Стадницький відповів з сарказмом: "Так суть не в тому щоб щось робити. Суть в тому щоб обісрати тих, хто щось робить. В цьому і є наша національна ідея".

Додамо, що Сергію Притулі все-таки вдалося зібрати чималу суму лише за один день, якої вистачить для того, що придбати два Байрактари. Це ще раз доводить, що росіяни зв'язалися не з тим народом, адже українці вміють об'єднати зусилля, аби вдарити по спільному ворогу.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Добу тому, о 9:00 ми розпочали збір коштів в рамках проєкту "Народний Байрактар". Розуміючи на який захмарний бюджет ми замахнулись. Але і усвідомлюючи важливість того, чим можемо посилити Повітряні Сили ЗСУ. Минула доба… Станом на 9.00 23.06 ви задонатили… 296 000 000 грн!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Доплюсовуємо те, що наш фонд виділив на проект і маємо сумарно 366 000 000 гривень!!!!!!!!! А це означає, що з бажаних трьох ми вже назбирали на ДВА БАЙРАКТРАРИ!!!!! ДВА ЗА ДОБУ!!!! Люди, ви робите щось фантастичне і пишете історію! Шановне товариство! Давайте дотиснемо ще той третій літачок!!! Несемось!!!!!!!", - йдеться у повдіомленні. Сергій Притула

Пост Тараса Стадницького, facebook.com/taras.stadnytskyy

Пост Тараса Стадницького, facebook.com/taras.stadnytskyy

Коментарі до посту Тараса Стадницького, facebook.com/taras.stadnytskyy

Коментарі до посту Тараса Стадницького, facebook.com/taras.stadnytskyy

Нагадаємо, Тарас Стадницький правильно "зустрів" канцлера Німеччини Олафа Шольца замість Укрзалізниці: "А постіль - волога"

Також ми писали, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, до чого змусив його брат, щоб "освіжити" голову: "Витягнув мене..."

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" "обвалив" курс біткойна й ціну на нафту: "Ми не розмінюємося на дрібниці"