Відомий виконавець Дзідзьо (Михайло Хома) разом з іншими українськими артистами, щоб підтримати дух українського народу у боротьбі проти російських загарбників, створили хіт "Ми з України".

У новому пості на особистій сторінці в Інстаграмі Дзіздьо виклав новий відеоролик і зізнався, що для нього є великою честю бути українцем й проходити зі своїм народом ці хоч і непрості, та все ж дуже важливі часи.

"Дякую Богу, мамі і татові за те, що я українець, що переживаю разом зі своїми земляками непрості, але надзвичайно важливі часи. Бути частиною надзвичайного народу України - це для мене честь! Слава Україні! Героям Слава!", - йдеться у повідомленні. Дзідзьо

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Увесь світ захоплений мужністю і згуртованістю українського народу. То ж і артисти не зосталися осторонь і вирішили висловити й свою підтримку та повагу, яка тепер навіки залишиться у нашій історії.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Найпопулярніші українські артисти об‘єдналися, щоб створити хіт "Ми з України" і висловити підтримку й повагу незламності, згуртованості та бойовому духу нашого народу у цій війні. Наступний тизер кліпу покаже на своїй сторінці @tina_karol 💙💛 Повністю кліп "Ми з України" дивіться на YouTube каналу "Україна" @kanalukraina!", - йдеться у повідомленні. Дзідзьо

Нагадаємо, Дзідзьо слідом за Зібровим виправдався після звинувачень у виступі на весіллі під час війни: "Підставив мене"

Також ми писали, Дзідзьо та Олександр Пономарьов дали жару перед концертом, усамітнившись у підсобці: "Золоті голоси незалежної України"

Нагадаємо, "Втратила дві ноги через міну": DZIDZIO показав зворушливе весілля просто в лікарняній палаті