Ведучий найпопулярніших програм на українському телебаченні та чоловік зірки "Світського життя" Катерини Осадчої Юрій Горбунов висміяв чергову брехню путінського міністра закордонних справ і відвертого українофоба Сергія Лаврова.

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Юрій Горбунов виклав відео, на якому Сергій Лавров нахабно бреше про трагедію у Кременчуці, де російська ракета поцілила просто у торговий центр. Там перебували сотні мирних людей, зокрема й дітей.

"Ось так лошадка бреше, оком не моргнувши!! Де ж взяти то пекло, в якому їм всім горіти!??? #українапереможе 🇺🇦 #stoprussia", - написав у своєму пості телеведучий. Юрій Горбунов

Пост Юрія Горбунова, instagram.com/gorbunovyuriy

На пресконференції Сергій Лавров заявляє, що начебто "торговий центр поблизу пустував" і загорівся випадково. Далі він по методичці згадує "неонацистський режим" та інші вигадані речі, несучи брехню у маси, навіть не змигнувши оком.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"У результаті детонування боєприпасів загорівся, розташований поряд торговий центр, що пустує. Я говорю це до того, що чим більше будуть постачати зброю, яка призначена для того, щоб продовжити конфлікт, продовжити страждання мирних громадян, які постійно живуть під обстрілами українського неонацистського режиму, тим більше завдань ми будемо виконувати на землі. Завдання ці буде виконано.", - говорить на відео брехливий рот путіна Сергій Лавров.

Нагадаємо, MamaRika і Соломія Вітвіцька зайнялися приємною справою з Юрієм Горбуновим поки Осадча у від'їзді: "Традиційна п'ятниця"

Також ми писали, ведучі "Сніданку з 1+1" Юрій Горбунов та Руслан Сенічкін показали, як веселяться за лаштунками: "Ось так у нас"

Нагадаємо, Катя Осадча вказала на важливий нюанс зустрічі з Макроном та Шольцем: саме цим Україна відрізняється від інших