Відома українська співачка Світлана Тарабарова зізналася, що останнім часом у неї відбулися зміни з психікою і ночами досить складно заснути, особливо в дорозі. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова регулярно виходить на зв'язок з шанувальниками, зокрема за допомогою соцмереж. Вона радує не тільки новими фото, але і нерідко ділиться особистим. Так, цього разу знаменитість розповіла про проблему, яка мучить її після початку повномасштабної війни.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

Співачка розповіла, що у неї була безсонна ніч через те, що їй здавалося, що почалися обстріли. Справа в тому, що Тарабарова їхала в поїзді і сприймала звуки руху поїзда за вибухи. За її словами все через те, що психіка вже по іншому реагує на звуки, тому безсоння не рідкість.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"Майже всю ніч не спали, тому що психіка вже по іншому сприймає гучні звуки. Гучні звуки руху поїзда спросоння ми сприймали як обстріли. Я думала це тільки у мене такий страх, а виявилося у всіх дівчат", - поділилася артистка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої Панами: "Першу купив на секонді для кліпу".

Також наш портал повідомляв, Сергій Притула не зміг зняти гроші з благодійного рахунку і віддав свої пів мільйона: "Який я тоді волонтер".

Крім того, ми писали, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".