Відома українська телеведуча і акторка Даша Трегубова, крім усього іншого, є ще й активним користувачем соціальної мережі Instagram. Дівчина регулярно викладає свіжі і досить цікаві публікації для шанувальників. Кількість її підписників вже перевалило за 115 тисяч.

Даша Трегубова здійснила мрію своєї 11-річної доньки Поліни, яка на Різдво написала листа Святому Миколаю, вказавши лише два пункти. Дівчина побажала того ж самого, що і багато українців – смерті президента рф путіна, який напав на нашу країну. На жаль, Чудотворець навряд чи зміг би виконати це прохання, але з другим впорався на відмінно.

Поліні подарували милого цуценя породи Папійон, про якого вона давно мріяла. Реакція дівчини була зворушливою. Вона була шокована, а потім навіть розплакалася від щастя, ніби не вірячи, що з нею це відбувається.

Донька Даші Трегубової, скріншот з відео

"Друге бажання Миколайчик виконав (дякую йому дуже за ці емоції! І всі тепер чекаємо на здійснене перше!" - написала телеведуча.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Шанувальників зворушили такі щирі та дитячі емоції Поліни. Деякі також похвалили Трегубову за те, що вона "допомогла" Святому Миколаю здійснити мрію дівчини.

Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/

Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/

Раніше ми писали, "Не знала, що робити": зірка шоу "Маска" Даша Трегубова відверто зізналася про непросте життя під час війни

Як повідомляє Знай.ua, зірка шоу "Маска" Даша Трегубова пірнула в ніжний букет півоній: "Настрій дня"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Трегубова закликала до допомоги психологів, які запропонували, як побороти почуття провини під час війни