Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна знайшла себе у новій професії, відтепер вона готова всім охочим надати ліки проти стресу

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Катя Нікітіна не лише тепер акторка, вона почала активно займатися спортом. І як віддана своїм шанувальникам блогерка, вона заохочує до фізичних вправ всіх охочих. Відповідне фото вона опублікувала у сторіс соціальної мережі instagram.

Катя має цілу армію підписників, яких нараховується майже 68 тисяч. Останнім часом вона знайшла себе в спорті. Фізичні навантаження, як виявилося, не лише корисні для здоров'я та фігури, вони допомагають їй зняти стрес. В нинішніх умовах це особливо важливо.

Зірка неодноразово показувала, як вона займається у спортивній за на столичній Оболоні. Також, вона запрошувала підписників приєднатися до її тренувань. Варто зазначити її відмінну фізичну підготовку та форми, яким позаздрять моделі.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

А нещодавно вона запропонувала шанувальникам індивідуальні заняття. Відповідно пропозиція вона розмістила в соціальній мережі. Фото, на якому вона у спортивній залі в обтягуючих шортах та коротенькому топі вона підписала так:

"Друзі, готова брати на персональні заняття... Приїду до дому, змушу працювати"

Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягнула "горішок" та показала свої ліки проти стресу.

До слова, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала свій особистий вид заспокійливого: діє краще будь-якої валер'янки.

Раніше ми писали, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла про глибоку рану, яка не дає їй спокою: "Болить неймовірно".