Відомий український співак Макс Барських довів до сліз зірку "Жіночого кварталу" Катю Нікітіну. Про це актриса розповіла у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє чимало часу соцмережам, щоб шанувальники завжди перебували в курсі всіх подій у її житті. Вона регулярно радує новими фото та відео, показуючи як пройшов її день.

Макс Барських. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Нікітіна розповіла, що побувала на виступі Макса Барських, який відбувся у київській підземці. Зірка "Жіночого кварталу" зізналася, що під час виконання артистом однієї з пісень вона не змогла стримати сліз.

Макс Барських. скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

"Макс Барських окремо дякую за цю пісню. Щоразу сльози неможливо стриматися", - поділилася Катя Нікітіна.

Проте Катя Нікітіна подякувала Максу Барським за пережиті емоції та пісню, яка є її однією з найулюбленіших.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Оруджова, Саша Машлятіна та Аліна Блажкевич із "Жіночого кварталу" зачарували красою у стильних образах: "Щоб не забували".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видерли м'ясо на руці, померло двох собак".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танці зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."