Відомий український виконавець Володимир Дантес показав, як доводить шанувальниць до мурашок за допомогою свого таланту. Яскравий ролик опублікували у соціальній мережі instagram на сторінці trendets.ua.

Володимир Дантес, як і багато українських зірок, активно займається волонтерством і всіляко підтримує людей у ​​цей складний період. Так, цього разу артист завітав до дитячого табору та подарував юним українцям трохи радості.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

На відео Дантес разом із дітлахами виконує вже легендарну пісню "Червона калина", яка стала справжнім гімном українського протистояння російським загарбникам. Вчинком і голосом артиста дуже захопилися шанувальниці та закидали його компліментами у коментарях, зазначивши, що той спровокував мурашки по їхньому тілу.

"Дантес красень", "мурашки по шкірі", "Який гарний голос", "Боже, та це співає сам Дантес своїм чарівним голосом", - написали під публікацією шанувальниці.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" спародіював розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал інформував, зірка "Орел і Решка" Андрій Бідняков став на шлях Сергія Притули та разом з Усіком забезпечив Харків: "191 тисячу для людей".