Переможниця та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська частенько радує шанувальників свіжими публікаціями, не забуваючи ділитися новинами з особистого життя. На знаменитість у соцмережі Instagram підписано понад 200 тисяч людей.

Ольга Мартиновська розповіла, яка неприємна та прикра ситуація з нею сталася в Парижі, куди вона вирушила з добрими цілями заради допомоги рідній Україні. На жаль, машину зірки обікрали, позбавивши її найцінніших речей, які вдалося прихопити із Києва.

Скріншот з Instagram, Ольга Мартиновська

Дівчина забирала з собою мінімум з України за порадою подруги. Вона задовольнялася всім тим, що вмістилося у багажник. Також Мартиновська зазначила, що протягом п'яти місяців вона лише витрачала гроші та майже не заробляла. Більше того, вона тяжко працювала на кухні, щоб підтримати фінансово рідну країну.

У неї безбожно вкрали останню готівку, карти, сумочки, окуляри та навіть кросівки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Деякі шанувальники з України запропонували вислати їй необхідні речі, і її до глибини торкнулася чуйності людей, які перебувають під загрозою обстрілу.

[quote author=""]"І нікому ж нічого не зробила наче злого, тільки найсильніші і найдобріші наміри… а вони ( не знаю хто) беруть скривають авто і забирають ті самі єдині цінні речі, які були…" - поділилася Мартиновська.

Раніше ми писали про те, що Мартиновська з "МастерШеф" зворушливо поцілувала Ярославського і відкрила велику таємницю: "Не можу більше ховати"

Як повідомляв Знай.ua, суддя "Майстер Шеф" Ольга Мартиновська розповіла про сильне емоційне спустошення: "Не маю рецепту, щоб жити"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська згадала про зруйновані дитячі мрії: "Немає землі під ногами"