Євген Кошовий - відомий український гуморист, учасник "Кварталу 95" та друг президента Зеленського.

Після того, як Володимир вирушив у велику політику, його місце і посів Євген, який зараз виступив з Олександром Пікаловим перед українськими військовослужбовцями та розповів кумедний анекдот.

Пікалов, Арестович та Кошовий, фото: Знай.ua

"Зустрічаються Білосніжка, Дюймовочка і п*здабол. Дюймовочка каже - я найменша. Білосніжка каже - я найкрасивіша. П*здабол каже - ну у мене через ім'я все зрозуміло. Йдуть вони у "Дім Правди", приходять, побули там. Вибігає в істериці Дюймовочка і каже - виявляється, я не найменша, є ще Хлопчик-мізинчик. Білосніжка вибігає у сльозах - я не найкрасивіша, є ще Спляча Красуня", - розповідає Євген Кошовий.

Але далі, як виявилося, ще смішніше.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Кошовий та Пікалов. Фото: скрін youtube

"Виходить на поріг "Дома Правди" п*здабол і каже: "Так, я не зрозумів, хто такий Арестович?". Цей анекдот був розказаний в Офісі Президента, щоб ви розуміли", - заявляє Євген Кошовий.

Нагадаємо, Олексій Арестович розповів Пікалову та Кошовому з "Квартал 95", яке це, коли дрючить пес Патрон : "Мене зачіпає"

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Євгена Кошового показала, як весело та корисно проводить час із дочкою Варею: приклад багатьом мамам

Знай.ua писав, Кошовий, Пікалов та інші зірки "Квартал 95" вирушили в небезпечну поїздку заради підтримки ЗСУ: "Боятися повинен тільки ворог"