Одеситка Регіна Тодоренко, яка проживає в росії і обрала саме цю країну для свого майбутнього, взагалі не турбується про свою батьківщину.

Більше того, її батьки залишилися в Одесі і щодня ризикують життям, перебуваючи під обстрілом росіян. Але Регіну це мало турбує, більше того, вона навіть попрощалася з ними, записавши пісню, в якій вказала, що обирає свого чоловіка – російського виконавця Влада Топалова.

Тодоренко і Топалов, фото: Instagram

Останні кілька днів телеведуча і співачка була в очікуванні своєї другої дитини, з чим було пов'язано чимало небезпек. По-перше, попередня вагітність закінчилася для артистки викиднем, про що вона сама нещодавно зізналася. А по-друге, напередодні пологів Тодоренко вирушила на УЗД, яке показало, що вага малюка становить цілих 5 кілограм. Після цього Регіна не на жарт схвилювалася, але примудрилася пожартувати, що може потрапити до книги рекордів Гіннеса.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Однак пологи пройшли успішно і дружина Влада Топалова народила хлопчика, про що розповіла у соцмережах, щоб уникнути пліток. Зазначимо, що телеведуча з "Орел і Решка" сама не знала статі дитини до пологів.

"Наше з vladtopalovofficial кохання створило ще одну космічну людину. Наш молодший синок, наш Світ, мама з татом люблять тебе всім серцем, а старший брат готовий тебе зжерти. Дякуємо, що вибрав саме нас. Ти ще зовсім крихітка, хоч по вазі - БОГАТИР. Рости гідною людиною, люби життя, неси людям мир" , - написала Тодоренко і прикріпила фото з новонародженим сином.

Пост Регіни Тодоренко після народження сина

У коментарях до посту відзначилися знаменитості: співак Сергій Лазарєв – друг Влада Топалова, фігурст Дмитро Соловйов, акторка Катерина Шпіца.
А ось Лазарєв отримав по голові від українців, адже зовсім нещодавно співак назвав українців нацистами і сказав, що вони обстрілюють окупований Донбас.
"Ще народився один наполовину "бандерівець і фашист!", так по вашому? Регіна ж українка!", - пишуть шанувальники Сергію.

Коментарі до посту Регіни Тодоренко про народження сина, відповідь Сергію Лазарєву

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко має проблеми з вагітністю, народити тепер буде непросто.
Раніше ми повідомляли, що Регіна Тодоренко проігнорувала пророцтво Тараса Шевченка і ось що вийшло.