Відомий кулінар та вигадник Євген Клопотенко, який повсякчас дивує різноманітними рецептами, і цього разу він вирішив поєднати хорошу (корисну) пораду для чоловіків з чудовим рецептом.
Євген Клопотенко вирішив приготувати рецепт огірочків, заявивши, що це саме те, чим можна сподобатися жінці. Відео з покроковим приготуванням та текстовим рецептом, кухар розмістив на своїй сторінці в Instagram. При чому на фото видно, що у Євгена кольоровий манікюр, який досить здивував шанувальників.
Кухар розповів, що надзвичайно любить дивуватися сам та дивувати інших. Тому шукає нові старі рецепти, та випробовує їх. Так до нього на кухню потрапив рецепт консервованих огірочків з кетчупом "Чілі".
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
З того, що знайшов в історії цього рецепту Клопотенко, виявилося, що українка з Хмельниччини зробила рецепт простих огірків і додала в нього кетчуп чілі, від чого огірки набули надзвичайної хрумкості та "вогнику". Рецепт жінка розмістила в різних соцмережах та він набув популярності.
Отже, була собі, значить, жіночка на Хмельниччині, що законсервувала огірки з кетчупом чилі, про це потім написала місцева газета і все. Рецепт почав поширюватися Україною. Ходять легенди, що після цього влітку у магазинах важко знайти кетчуп чилі
Я вам зараз пропишу пропорції на 5 літрових банок. Також можна юзати суцвіття кропу, листя вишні, хрону, смородини, лаврове і часник. Але якщо не хочете, то не партеся, як я казав, смак ми там прокачаємо за допомогою маринаду. Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram Сам маринад: на 7 склянок води додайте 2ст.л. солі, склянку цукру, 6-8 ст.л. кетчупу чилі та столову ложку імбиру. Прокип'ятіть, вимкніть і додайте склянку оцту. У стерилізовану банку (це її треба 20 хвилин потримати у духовці при температурі 180 градусів) покладіть 400г огірків, гвоздику, горошину духмяного перцю, декілька горошин чорного перцю, залийте маринадом і потримайте банку без кришки в окропі 10-15 хвилин. Потім закрутіть щільно банки. На відео я прянощі кидав у маринад, бо робив 1 порцію і мені не треба було це все розподіляти.
Нагадаємо, ми писали, що Євген Клопотенко здивував найсмачнішими варениками - навіть бабуся такого не готувала.
Як повідомляв "Знай.ua" Євген Клопотенко після удару по Вінниці заявив, коли і як Україна переможе.
Також "Знай.ua" інформував, що рецепт маринованих томатів із соєвим соусом від Євгена Клопотенка.