Кожен українець неодноразово замислювався про те, що насамперед зробить у день перемоги України над рашистськими загарбниками, які незаконно вторглися до нашої країни і вбивають мирне населення.

Звичайно, багато хто думає про те, що співатиме, питиме і танцюватиме від щастя, але насправді може вийде так, що ми полегшено видихнемо і прошепотімо "Нарешті".

День Незалежності України, 2020. Фото: Знай.uа

Ірма Вітовська чекала на повномасштабне вторгнення росіян з 2014 року. Про це вона неодноразово говорила в інтерв'ю. І зараз робить усе можливе, аби наблизити перемогу. Акторка серіалу Нового каналу "Молода" займається волонтерством, підтримує бойовий дух українців та бореться із російською пропагандою на інфофронті. Як і кожен українець, вона мріє про якнайшвидше закінчення війни і навіть знає, що робитиме після нього.

Ірма Вітовська, фото: пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Насамперед - порадуюся їй , - зізналася вона Новому каналу. - А потім, думаю, ми всі ридатимемо. Вийде все накопичене. Як зараз відкривається інформація про окуповану Харківщину, так відкриються реалії про Херсонську область, Донбас, Запорізьку область, Луганську область. Ми дізнаємося про трагедії, драми, злочини. Все це потрібно оплакати. Повинні дати слово не забути нікого, хто поклав життя за Україну. Це допоможе не зіпсуватися і не реанімувати стару систему. Не повинно навіть думки виникнути про повернення загального інформаційного поля" з росією, продажу туди теле- і кінопродукції, нехай ми почнемо спочатку, але розвиватимемо внутрішній ринок, нехай він буде не таким широким, і ми поступимося якимись інтересами, але все разом зможемо зробити хорошу історію тут, головне – не боятися".

Ірма Вітовська, фото: Instagram

Нагадаємо, що окупанти розстріляли Кобзар Шевченка у Попасній, Ірма Вітовська зберегла доказ.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Леся+Рома" Ірма Вітовська зібралася до Криму, згадавши про "братні народи".