Ірина Сопонару не тільки акторка та модель, вона активно просуває власний блог в мережі instagram. На ньому вона розповідає шанувальникам подробиці свого особистого та творчого життя. Її акаунт нараховує 382 тисячі підписників

Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення Вона перебувала в Англії. Проте шанувальники з нетерпінням чекали на її повернення в Україну. Й нарешті це сталося.

Нещодавно зірка запросила шанувальників приєднатися до тренування з відомими акторами, яке відбулося в парку на території ВДНГ. Крім Сопонару в ньому взяли участь Лілія Цвелікова, Анна Кошмал, Ксінія Мішина, Андрій Клименков та інші відомі актори театру та кіно. А керував всім цім дійством зірковий тренер Артем Мартіросян. Відомі актори зібралися разом, щоб допомогти ЗСУ.

На захід зібралось чимало охочих потренуватися з зірками. Ірина Сопонару засняла подію на телефон. В неї вийшли доволі пікантні кадри, як тренер змусив чоловіків потрясти сідницями. Акторка була в захваті від побачено. Відео вона опублікувала в сторіс соціальної мережі та сказала:

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Дівчата, не дякуйте"

Ірина Сопонару, скриншот: Instagram Stories

Ірина Сопонару, скриншот: Instagram Stories

Ірина Сопонару, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене"

Раніше ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Олександра Машлятіна розповіла, як її 91-річний дідусь наближає перемогу: "росія – країна-окупант"

До слова, подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" здалася зі своєю мамою: подібність неймовірна