Тайсон Ф'юрі вилетів до Ісландії в надії зустрітися з Хафтором Бйорнссоном, проте протистояння віч-на-віч доведеться відкласти, оскільки колишня найсильніша людина світу в даний час перебуває в Італії.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Зусилля боксера виявилися марними, оскільки він виявив, що 33-річний Хафтор Бйорнссон перебуває у Римі під час зйомок фільму. Чемпіон WBC у надважкій вазі опублікував у соціальних мережах кліп, в якому повідомив про своє прибуття на батьківщину Бйорнссона.

Ф'юрі почав із публікації кліпу в аеропорту у своїй історії в Instagram: «Ви знаєте, де ми, хлопці? Ісландія. І ви знаєте, що ми тут робимо? Ми шукаємо Тора. Виходь і бийся як чоловік». Незабаром після того, як він дізнався, що Тор зараз знаходиться за кордоном, він опублікував кліп зі спортзалу Тора і запросив його приїхати і знайти його у Великобританії.

"Отже, ми приїхали до Ісландії, щоб битися з Тором, - пояснив Ф'юрі, - його тут немає, так що тепер, Тор, якщо ти хочеш покурити з циганським королем, тобі доведеться приїхати в затоку Моркамб і знайти мене".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Сторіс Тайсона Фьюрі

Під час поїздки дует батька та сина зупинився, щоб купити знамениті капелюхи вікінгів, а наприкінці дня відвідав паб.

Ф'юрі приділив деякий час своїй поїздці, щоб поговорити з ісландською газетою Fréttablaðið і сказав: «Я прийшов сюди, щоб побитися з Тором, але його тут немає, він утік до Італії. Він знав, що я приїду і все одно поїхав до Італії. Отже, тепер я в капелюсі вікінга і захопив Ісландію, я тут новий король».

Бйорнссон був у курсі того, що сталося вдома, і знайшов час у своєму графіку зйомок, щоб відповісти.

"Зараз я в Римі, знімаюся у фільмі, — сказав він, — і знаєте що? Тайсон Фьюрі в Ісландії. Він намагався знайти мене, але не зміг. Але, Тайсоне, якщо твоя команда налаштована серйозно, якщо ти серйозно налаштований битися зі мною, нехай твоя команда надішле мені контракт. Давай серйозно, і я знайду тебе, я прийду до тебе".

Ф'юрі веде переговори про проведення показового боксерського поєдинку з колишньою найсильнішою людиною світу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Тайсон Ф'юрі топлес приголомшив відвідувачів пабу.