Популярна українська акторка театру та кіно Наталія Денисенко, яка відома завдяки ролі у "Кріпосній", "Село на мільйон" та інших картинах, любить балувати свою віддану аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 300 тисяч людей.

Наталія Денисенко в інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла, як ставиться до "хороших" росіян зі світу шоу-бізнесу, які покинули росію, як тільки путін розпочав жорстоку війну в Україні. Ведучий "Слава+" перерахував їй декілька прізвищ - Галкіна, Лазарєву та Хаматову.

Демін та Денисенко, скріншот з відео

Артистка зазначила, що на початку страшенно ненавиділа російських зірок, незважаючи на їхній виїзд із країни та засудження війни, проте згодом змінила свою думку. Зараз вона поважає їх, але кланятися у подяках не збирається.

"Це їхня справа. У мене був період, коли я ненавиділа всіх росіян, немає хороших", - зізналася Денисенко.

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Наталя зрозуміла, що не варто витрачатися навіть на думки про цих людей, адже стільки ненависті тримати в собі дуже шкідливо. Про російських "героїв", як вважає акторка, треба забути.

"Вони повинні бути героями там, а у нас свої. Ми вже побачили, що навіть хороші росіяни, які виступають проти війни і за Україну, нічого не змінюють. Більше зброї нам дають завдяки Галкіну? Нехай вони розвивають свою країну", - заявила артистка.

Раніше ми писали про те, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" тюкала чоловіка Фединчика у ЗСУ за російську мову: "Як вони могли? Я ж хороша"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Денисенко з "Кріпосної" зізналася, що "загнивала зсередини", довелося звертатися до фахівця: "Завтра я можу померти"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Денисенко під час війни поїхала відпочивати до Туреччини і перетворилася на пустотливу мавку