Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-групи Real O. Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Багато українських знаменитостей вже прокоментували поведінку одеситки Регіни Тодоренко з "Орла і Решки", яка вважала за краще мовчати про війну і залишитися в росії. Світлана Тарабарова також висловилася про неї в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Демін та Тарабарова, скріншот з відео

Ведучий зазначив, що Регіна за один день постила фото з червоної доріжки московського кінофестивалю та привітання, присвячені рідній Одесі. Співачка у відповідь заявила, що Тодоренко не була в Україні і не відчула на собі усі жахи війни – сирени, паніку та вибухи.

"Хоча я трохи починаю її захищати. Чесно, я не знаю, що відповідати на питання про Регіну. Вперше в житті", - сказала Світлана.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Тарабарова наголосила, що вони практично не спілкуються, дуже рідко, проте артистка досі вважає її подругою.

"На початку вона намагалася знайти виправдання. Я їй писала: люди хочуть, щоб ти зробила вибір. Але, напевно, для неї це надто складно. Я дуже на неї ображена, як і всі ми", - зізналася зірка.

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова закотила "вечірку" на 4-річчя сина, навіть війна не завадила відсвяткувати: "Ціни та бережи своє"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова похвалилася талантом доньки, яка починає йти стопами зіркової мами: "Серце радіє"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова поринула у безтурботне дитинство зі своїми малюками та вдосталь насміялася: "Завжди на одній хвилі"