Відомий український виконавець Макс Барських згадав своє коріння та захопив шанувальників архівними кадрами з дитинства, які опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Макс Барських приділяє чимало часу соцмережам, адже використовує їх як інструмент для комунікації з шанувальниками. Артист частенько тішить їх новими фото, відео, анонсами чи просто ділиться думками.

Макс Барських. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Макс Барських згадав своє дитинство, яке провів у Херсоні. Артист поділився серією знімків із сімейного фотоальбому, на яких він ще зовсім маленький. Він зазначив, що вірить у те, що незабаром його рідне місто буде звільнене від окупантів, і він зможе прогулятися знайомими вуличками і просто обійняти важливих для нього людей.

"Відомо, що людина формується з дитинства. Моє дитинство пройшло у чудовому Херсоні. Це найзатишніше місто на землі. Принаймні так мені здавалося в дитинстві. Напевно, немає жодної вулиці, яку б я там не знав. Вірю, що за лічені тижні Херсон буде деокуповано, щоб приїхати та обійняти всіх рідних та близьких мені людей", - підписав кадри виконавець.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, Макс Барських не почав мовчати про новий конфлікт Азербайджану та Вірменії, і вибрав винуватця: "Не місце для моїх концертів".

Також наш портал інформував, Макс Барських "увірвався" у новому образі диско та презентував першу англомовну пісню: "Мрію говорити з усім світом".

Крім того, ми писали, Макс Барських змінив курс на США та Європу, вирішивши співати англійською в стилі диско: "Багато горя та страждань".