Майк Тайсон повідомив, що страждає на рідкісне захворювання, через яке він сидить в інвалідному візку і не може говорити через роздратування нерва в спині.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Минулого місяця фанати були стурбовані станом здоров'я колишнього чемпіона у надважкій вазі після того, як з'явилися його фотографії в аеропорту в інвалідному візку. Були також знімки, на яких Тайсон потребував допомоги тростини.

З того часу Майк висловився про припущення, пов'язані з його здоров'ям, у розмові з Newsmax. "У мене час від часу виникає ішіас, він загострюється", - сказав він.

"Коли він загострюється, я навіть не можу говорити! Дякувати Богу, це єдина проблема зі здоров'ям, яка в мене є. Всі в моєму домі справді благословенні, і ми всі дуже вдячні за те, що ми маємо".

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Майк Тайсон: скрін із соцмережі

Цей стан серйозно впливає на нервову систему організму, особливо на нервові закінчення, що вражають спину. Після цілого життя, проведеного на рингу, здається, що це починає позначатися на його здоров'ї.

Залізний Майк припинив свою кар'єру в надважкій вазі в 2005 році після того, як проблеми зі спиною почали позначатися на його виступах на рингу.

Це викликало серйозні побоювання його шанувальників, що його здоров'я перебуває під серйозною загрозою.

«Звичайно, ми всі колись помремо. Потім, коли дивлюся в дзеркало, я бачу ці маленькі плями на своєму обличчі», — сказав він. «Я говорю: «Вау. Це означає, що мій термін придатності добігає кінця, дуже скоро».

Як раніше повідомляв портал "Знай", промова побитого Ентоні Джошуа після бою з Олександром Усиком приголомшила весь світ.

Нагадаємо, Майк Тайсон в інвалідному візку підсів на заборонені речовини.