Талановита та успішна українська виконавиця, дружина відомого продюсера Потапа, неповторна Настя Каменських поділилася приємними кадрами у соціальній мережі. Вона показала, як виступала для маленьких дітей.

Цю публікацію Настя Каменських оприлюднила у своєму аканті у Instagram.

«Діти - це наш промінчик віри у світле майбутнє Якими б не були часи, вони завжди щирі та наповнені любов‘ю до світу. Думаю, нам, дорослим, можна багато чому навчитися у них Відео: @katrin_kostyk», - підписала відеоролик українська виконавиця.

Потрібно визнати, що ці кадри виявилися досить милими та дуже приємно дивитися, як українські діти радіють біля свого кумира. Численна аудиторія, яка активно стежить за постами Насті, не стала мовчати і вирушила писати свої думки.

Настя Каменських, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

«Боже мій, щирість і тепло від відео просто зашкалює Справжні маленькі Українці», «Ось наша гордість і надія - це наші діти!!! Справжні українці!!!! Заради них ми повинні вистояти!!!! Слава Україні!!! Слава ЗСУ!!!!», «Діти - наша радість, наша надія і наша гордість», «Будемо раді бачити Вас в нашому магазинчику картин за номерами! Мирного неба», - залишають коментарі українці.

Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram

Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Настя Каменських приставила губки до довгастого пристрою та розповіла, який шанс їй випав.

Нагадаємо, Настю Каменських "переслідує" біль кожного українця, який відбивається в очах, що плачуть.