Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок проти Ентоні Джошуа, зараз є офіційним послом платформи United24 .

З того моменту він підтримує напрям "Відновлення України", зосередившись на Київській області, де вже втілюються різні інфраструктурні проекти. Зараз Олександр опинився в США, де зустрівся з усіма відомим американським актором Айзеком Львом Шрайбером, який знявся у таких фільмах, як "Крик", "Люди Ікс: Початок. Росомаха" та багато інших.

Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa/

"Приємно познайомитися", - пише Олександр Усік у публікації.

У свою чергу Лев Шрайбер теж виставив подібну публікацію, де по-дружньому обнявся з Олександром, заявивши, що цей день він пам'ятатиме ще дуже довго.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Дякую за те, що ти чемпіон і за те, що показав світові войовничий дух, який живе в серці кожного українця. Не дарма, але він ще й актор... Для мене честь стояти поряд з тобою як послів United24", - пише він на своїй сторінці.

А ось до привітання Василя Ломаченка після перемоги над Джемейном Ортісом, 30 жовтня 2022 року, Олександр Усик до Instagram не приєднався. Хоча раніше завжди робив окрему публікацію із цього приводу.

Нагадаємо, Василь Ломаченко відмовився критикувати путіна: "Буде засуджений Богом"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик став найкращим боксером 2022 року після перемоги над Ентоні Джошуа: "Боровся за своїх людей"

Знай.ua писав, чемпіон з боксу Олександр Усик закликав українців до відповідальності: "Перемога залежить від кожного"