Відома українська співачка, блогерка та просто красуня Анна Волошина (Тринчер), яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно публікує нові кадри для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram.

Цього разу Анна Трінчер вирішила дізнатися, що думають люди про її новий кліп на пісню "Зай", проте до публікації дівчина додала дуже відверті знімки, які цікаво побачити чоловічій половині її фанатів, але точно не українським біженкам за кордоном.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Трінчер у мережі Instagram.

Анна Трінчер, фото: Instagram

Аня поцікавилася у своїх друзів та передплатників, як їм кліп: "Як вам кліп? Дивились". Проте про її кліп вже шанувальники їй писали в особисті повідомлення під Stories, а цього разу підписники почали активно ставити лайки та публікувати свої компліменти. Насамперед люди оцінили шоу спідньої білизни, яку влаштувала Аня для камери фотографа.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Анна Трінчер, фото: Instagram

Анна Трінчер, фото: Instagram

Ось, як реагують віддані шанувальники та друзі Анни Трінчер: "Боже, яка ти", "Як не соромно", "Текст пісні ще не поганий, але кліп ніби не під цю пісню знімали, бери уроки у Джеррі Хейл, у неї яксь все змістовніше виходить", "Схоже на секс-шоп", "Пісня до мурашок, в плейлист, усім рекламую. Кліп зовсім не на мій смак", "Пісня хороша, кліп жахіття!!!", "Аня, це пожежа!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Анна Трінчер похвалилася епатажною бабусею, яка виглядає чи не молодшою ​​за неї: "Шикарна байкерша".

Раніше повідомлялося, "Я покохала...": Анна Трінчер попрацювала ручками і наситила обличчя білою жижею, така задоволена.

Також, "Сидимо в продуктовому...": несподівані кадри емоційного кліпу Анни Трінчер навіть Зібров не встиг допомогти.