Президент України Володимир Зеленський зовсім недавно вніс усіма, на жаль, відому виконавицю Ані Лорак до "чорного списку" нашої країни.

Кароліна Куек зрадила свою батьківщину, хоч і вдає, ніби завжди виступає не від імені росіян... але тепер нікуди не дінешся. Активи заблоковані, торгові операції обмежені, виведення капіталу заборонено, а ще, що важливо, її позбавили державних нагород. Але це не заважає артистці подорожувати світом і ділитися своїми думками.

Ані Лорак, фото: Знай.ua

Наприклад, нещодавно вона порозумнішала, згадавши фразу, в якій говориться, що щоб щось почути, дуже важливо помовчати. Таким чином, вона намагалася пояснити свою "зникнення".

"Я просто не хочу, щоб мене хтось використав. Прислухаючись до себе і свого серця, мені стало ясно, в якому напрямку мені потрібно йти. І цей напрямок належить вам, воно завжди було вашим...", - пише Ані Лорак у публікації.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Останнім часом вона "дбайливо працює над створенням нових шляхів", які, за її словами, можуть зблизити її з фанатами.

Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"

"Нам світ потрібен, якось не до кохання зараз зовсім", "Соромно за таку землячку", "А про Україну нічого не хочеться сказати?", "Можна видалити коментарі, але совість не видалиш", "Боюсь багатьом вже не цікаво це слухати", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, побіліла Ані Лорак засунула себе в жалобу і вилізли ребра: "Я залишусь з тобою"

Як повідомляв "Знай.uа", Ані Лорак показала, які боки наїла на путінських подачах: "Буде вогонь"

Знай.uа писав, Ані Лорак причепилася до Сергія Лазарєва, поки її колишній Мурат планує весілля: "Ні, не кажи, що виходу немає"