Відома українська блогерка, а також дружина телеведучого Микити Добриніна Дарія Квіткова поговорила з шанувальниками знову на тему стосунків і висловила свою позицію з багатьох питань.

Нові stories з відповідями на запитання з'явилися на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти зі свого життя.

Даша Квіткова, фото: Instagram

Зокрема, вони обговорили питання того, як будувати стосунки в тому випадку, якщо у чоловіка є дитина від першого шлюбу. Це не випадок дівчини, адже Микита не має більше дітей, однак у цьому блогерка не бачить нічого такого.

"Приймати дитину так само, як і ви приймаєте чоловіки. Зрозуміло, що ви не заміните дитині маму, але стати гарною подружкою цілком можна. Якщо ви любите чоловіка/жінку, тоді дитина від іншого шлюбу - це взагалі не проблема, а і +, відразу можна побачити ставлення партнера до дітей" - каже дівчина.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Даша Квиткова, фото: Instagram

При цьому дуже важливо розуміти, що це вже маленька сім'я і бути готовими до цього. Судячи з цього, можна зробити висновок, що для Даші Квіткової дитина від першого шлюбу у відносинах не стала б жодною проблемою.

До речі, про ревнощі вони теж встигли поговорити. Дівчина спокійно може відпустити одного чоловіка на якісь вечірки або зустрічі. Вона його відпускає, бо не тримає.

"Якщо людина зрадить, дозволить собі більше, тоді добре - відведе життя. Така людина мені поруч точно не потрібна. Ну, і можу собі дозволити сказати: подивіться на мене, як мені можна зрадити? Тільки дурник може так зробити) А навіщо нам дурачки?" – продовжує дівчина.

Даша Квиткова, фото: Instagram

Нагадаємо, що Даша Квіткова зізналася, чому боїться жіночих туалетів та вигадує те, чого не існує

Раніше повідомлялося, що Даша Квіткова похвалилася, що Добринін вміє робити це за 2 хвилини, з дитиною дуже важливо

Також, Микита Добринін "викрав" сонну Квіткову і відвіз у гори: ніхто нічого не побачить