Олександр Усик – 36-річний, непереможений, український боксер, який виступає у першій важкій та важкій вагових категоріях.

Абсолютний чемпіон світу, за версіями WBA super, WBO, IBF та IBO, провів останній поєдинок влітку, 21 серпня 2022 року. Тоді він вдруге зустрівся з Ентоні Джошуа та захистив свій титул. З того моменту не вщухають новини про те, що Олександр може зустрітися з дуже серйозним противником уже 2023 року... з тією людиною, яку не зміг перемогти навіть Кличко. Йдеться про Тайсона Ф'юрі.

Олександр Усик, фото: Instagram

Зараз свої думки для британських ЗМІ про поєдинок Усік-Ф'юрі висловив американський боксер Майкл Хантер (21-1-1, 14 КО), колишній претендент на титул чемпіона світу в суперважкій вазі та діючий боєць-суперважкоатлет.

— Ф'юрі проти Усика — ваша думка про цей бій?

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

— Я думаю, Усик дасть йому спеку. Я думаю, Усик матиме проблему в тому, щоб сильно вдарити Тайсона Ф'юрі, отримати повагу в цих ранніх раундах і в очах суддів. Гадаю, йому треба якось домінувати. Для нього нормально програти ці перші кілька раундів, бо Тайсон Ф'юрі – це авторитет у рингу.

Олександр Усик, фото: Instagram

Він також додав, що Олександр Усік за останні роки сильно адаптується. Йому вдалося поділити на Олімпіаді, взяти участь у багатьох серйозних "сценаріях", але щоразу знаходячи вихід із темряви.

Нагадаємо, "Циганський король" Тайсон Ф'юрі "принизив" боксерів, що перемогли: жартівливе фото до Різдва

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик зробив те, чого розраховує від кожного: "А чого сам на фронт не пішов?"

Знай.uа писав, Фьюрі обіцяє порвати Усика: "Змусив плакати Ентоні Джошуа"