Топові українські кіберспортсмени S1MPLE та B1T публічно веселяться у компанії росіян, поки їхні співвітчизники, зокрема фанати, гинуть від російських бомб та ракет. Про це повідомляє Олександр Петрик у соцмережі twitter.

Блогер зазначив, що топові українські кіберспортсмени продовжують дружити з росіянами і публічно веселяться в їхній компанії, незважаючи на все те, що коїться в Україні.

Кіберспортсмени. Фото: скрін із мережі

"Неймовірно боляче і огидно спостерігати за трагічною несвідомістю топових українських кіберспортсменів Біта і особливо Сімпла... Я впевнений, вони відчувають якісь емоції щодо щоденних трагедій в Україні, але при цьому у них зовсім не зникло бажання веселитися в компанії росіян. і публічно...", - йдеться у повідомленні.

Олександр Петрик зазначив, що найбільше радують спроби цих самих кіберспортсменів зібрати допомогу для постраждалих на Херсонщині. На трансляції Евелона, який родом із Нової Каховки, що пішла під воду, кіберспортсмени запустили збір на монобанку та за годину зібрали смішну суму – 2000 гривень.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Кіберспортсмени. Фото: скрін twitter

"За годину трансляції, на яку дивиться 15-20 тисяч осіб, було зібрано 2000 грн. І те не факт, що цю банку хтось десь в іншому місці не запостив, бо її відкрив явно не Евелон", - обурився Олександр Петрик.

Українці також не змогли стримати гніву.

"Це просто сміття, забудьте про них", "Найіронічніше те, що евелон родом з Нової Каховки та його рідне місто буквально пішов під воду", "Але у таких людей крім гнилих рублів у голові нічого немає, їм начебто і потрібно показувати аудиторії , що вони патріоти. А з іншого боку, у них 80% аудиторії – це ср*на русня і тому вони пробують сидіти на обох стільцях одночасно", - зазначили в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, доки гинуть українські діти, зрадниця Регіна Тодоренка радіє, що задовольняє росіян.

Також наш портал інформував, блогерка Воронова радіє обшукам СБУ за публікацію роботи ППО і хоче грошей: "Саме мені рекламу, а не Мишиній".

Крім того, ми писали, доки місто щодня під обстрілами, мер Краматорська вирішив відпочити на Лазурному березі.