Початок квітня порадує нас гармонійним аспектом Венери та Нептуна, який принесе приємні душевні переживання, глибокі емоції та навіть радість.

У цей період спаде агресія та напруга, почуття стають спокійнішими, а сприйняття реальності — адекватнішим. У п'ятницю Венера – планета малого щастя – входить на знак Овна і пробуде там до останніх чисел квітня. У цей період на перші позиції зазвичай виходить сфера романтики та почуттів, які дуже швидко спалахують, але, на жаль, також швидко та гаснуть.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

В даний період ваші внутрішні відчуття та підказки інтуїції, швидше за все, виявляться оманливими; якщо ви їм піддастеся, то вони можуть повести вас зовсім не тією дорогою, яка обіцяє успіх. Так що якщо вам належить ухвалення якогось серйозного рішення, то обов'язково обговоріть свої плани з людьми, які, напевно, здатні дати вам слушну пораду. Так ви заощадите нерви, сили та час.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Початок тижня яскравий та продуктивний. А от з середовища вам вже доведеться обходити стороною всі більш-менш конфліктні ситуації: багаття війни може спалахнути через дрібниці. І найкращий вихід — на все, що відбувається, дивитися крізь пальці: зараз лише внутрішній спокій і самоконтроль не дозволять вам сумувати, переживати і хвилюватися через те, що не все виходить так, як вам хотілося б.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Схоже, перепочити в ці дні вам не вдасться. На вашому шляху завжди будуть виникати якісь перешкоди: вам часто доведеться вирішувати службові проблеми і на підвищених тонах з'ясовувати відносини з близькими. Не зайвим буде уважніше поставитися до свого здоров'я, та й знання правил техніки безпеки та дорожнього руху зараз теж може стати в нагоді.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На початку тижня ви будете досить підозрілі та недовірливі. І тут головне, щоб через свою недовірливість і дратівливість у ці дні ви не встигли ні з ким посваритися, адже з середи почне набирати силу дуже сприятливий для вас період — ваші активні дії принесуть свої плоди, а спілкування та співробітництво дадуть практичні результати обом сторонам.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень загалом непоганий, особливо якщо ви не затеете трудомістких справ і не надто довірятимете обіцянкам, на які в цей час буде особливо щедро ваше оточення. Самі ж у спірних питаннях намагайтеся займати нейтральну позицію, навіть незважаючи на те, що іноді обставини почнуть буквально підштовхувати вас до категоричних висловлювань та активних дій.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Мінливість подій, а також необхідність ретельно аналізувати ситуацію або брати на себе відповідальність у ці дні навряд чи викличуть у вас ентузіазм. Навпаки, все це вас дуже дратуватиме: зараз вам зовсім не захочеться що-небудь звалювати на свої плечі і відповідати за прийняті рішення. Гроші теж варто зберегти. Але, можливо, вас підбадьорить той факт, що найгірший період цього року закінчився: кілька тижнів переходу від мінуса до плюсу — і з середини квітня вам почне усміхатися успіх!

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На початку і наприкінці тижня ваші прямолінійність та безкомпромісність можуть ще більше погіршити ситуацію, яка й без того перебуває на межі конфлікту. Так що якщо ви все ж таки надумаєте з'ясовувати стосунки, то будьте готові вислухати на свою адресу чимало неприємних висловлювань. Середина тижня пройде спокійніше: ви заплющите очі на те, що викликає роздратування, і напруженість одразу здасть свої позиції.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Більш сприятливий початок тижня: ви швидко впораєтеся зі справами або вас порадують близькі люди. А ось із середи почне набирати силу ненайкращий період вашого життя. Правда, поки що вам доведеться лише стежити за своїми емоціями: часом все те, що ви думаєте і переживаєте, відображатиметься на вашому обличчі. А це не завжди грає на руку, навіть якщо ви і не висловите вголос того, що прямо-таки рветься з язика. А ще серйозніше поставтеся до роботи та самопочуття.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень непоганий. Принаймні, у ці дні ви не ухилятиметеся ні від роботи, ні від відповідальності. Не відмовитеся ви і від з'ясування стосунків. Причому, схоже, вам неважко буде спокійно і тихо розібратися в розбіжностях, що існують між вами і вашим оточенням. І лише субота випаде зі списку продуктивних днів — будьте напоготові, щоб уникнути перевантажень та сварок.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Понеділок бажано провести тихіше: ви не застраховані від помилок та сварок. А ось з вівторка вам варто частіше заявляти про себе і не відмовлятися від участі в колективних справах - ви непогано виглядатимете на загальному тлі. В особистому житті теж не тримайте свою думку при собі, особливо якщо у вас почнуть запитувати поради. Ваші висловлювання будуть неупередженими; наставляючи ж на шлях істинний упертих, ви легко впораєтеся з негативними емоціями.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У першій половині тижня багато складатиметься вам на руку, а от про період з четверга такого не скажеш. До того ж, ви можете стати жертвою власних помилок. У зв'язку з цим не ставте перед собою на цей час жодних надзавдань, не намагайтеся щось різко змінювати, обходьте стороною навіть найдрібніші конфлікти і потурбуйтеся про те, як зберегти те, що маєте.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень відповідальний у тому плані, що події цих днів багато в чому залежатимуть від вашого вміння гасити конфлікти та згладжувати гострі ситуації. І тут головне — не забувати, що зараз вам не рекомендується зайво наполегливо заявляти про свої позиції чи права: реакція оточуючих буде не такою, на яку ви розраховували, — швидше за все, ви не отримаєте підтримки та розуміння. Самі теж не піддавайтеся на провокації і уникайте випадів у відповідь.

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли, що це сила: жінки цих 4 знаків Зодіаку мають сталевий характер і завжди домагаються свого.