Співак Потап спланував концерт у Німеччині, але опинився в центрі скандалу через афішу, де його назвали виконавцем "російського ретро". На цій афіші також було написано, що він збирається співати не тільки свої пісні, але й старі хіти інших груп, які співають російською.

Це викликало здивування та обурення, адже Потап завжди говорив, що він підтримує українську музику. Про цей концерт розповів відомий блогер, і люди одразу почали обговорювати цю новину. Вони засудили Потапа за те, що він, здавалося, зраджує українську культуру, співаючи російські пісні за кордоном.

Потап. Фото Instagram

Після того, як історія набула розголосу, інформацію про концерт і квитки зразу же видалили з сайту, де вони продавалися. Але люди вже встигли помітити і все швиденько поширили в інтернеті, це були скріншоти афіші.

Потап не прокоментував цю ситуацію, зовсім, а тільки продовжив ділитися в соцмережах новинами про виступи своєї дружини, співачки Насті Каменських.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Потап, фото: Instagram

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua Настя Каменських стала звабливою вчителькою української: "Дехто не розуміє

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Потап та Настя – більше не пара? Відомий блогер розкрив причину "розставання" зіркового подружжя

Також, Знай.ua писав про не зможе заробляти колишніх гонорарів: відьма Тиха розповіла, чи планує Потап повертатися в Україну