Молдавський співак Дан Балан нарешті "пролив світло" на свої стосунки з українською артисткою Тіною Кароль. Вже кілька років серед шанувальників ходять чутки про їхній роман, особливо після їхньої співпраці у шоу "Голос країни", де вони обоє були тренерами і часто фліртували один з одним на публіку.

Дан Балан вирішив зробити офіційну заяву у своєму Telegram, де чітко зазначив, що між ним та Тіною Кароль ніколи не було романтичних стосунків, а лише професійна взаємодія. Він також повідомив, що вони вже два роки не спілкуються.

Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina

Співак звернувся до шанувальників облікового запису "DanTina", який веде себе агресивно, тероризуючи його рідних та близьких, створюючи ілюзію їхніх стосунків. Дан заявив, що така поведінка є неприйнятною і закликав їх припинити свої дії, оскільки вони стають небезпечними для суспільства.

Чутки про можливий роман між Даном Баланом та Тіною Кароль почалися у 2019 році, коли обидва артисти виступали як тренери на шоу "Голос країни". Під час зйомок програми їхня поведінка часто нагадувала взаємини закоханої пари: вони фліртували, ревнували одна одну, а Дан навіть представив Тіну своєї матері.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina/

Їхня хімія на екрані та спільний виступ лише підживлювали чутки. У тому ж році вони випустили загальний музичний трек під назвою "Додому", що ще більше розпалило інтерес публіки до їхніх взаємин.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua після виснажливих дієт Тіна Кароль задумалася про побачення з чоловіком: "На жаль..."

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, "Вранці – білки, увечері – овочі": Тіну Кароль із сосискою підозрюють у дивній дієті

Також, Знай.ua писав про Тіну Кароль – 39 років: 10 маловідомих фактів про артистку, які знають не всі українці