Через епідемію коронавірусу, яка вже зупинила до 3 квітня всі масові заходи в Італії, Аталанта вирішила не відпускати своїх футболістів в їхні національні збірні в найближчу міжнародну паузу.

Про це повідомляє інформагентство Zbirna. Через таке рішення "Аталанти" приїзд до збірної України напівзахисника Руслана Малиновського знаходиться під великим питанням, алде карантин поширюється і на нього.

Руслан Малиновський, фото: УАФ

Нагадаємо, що наступними суперниками України по контрольним поєдинкам стануть Франція (27 березня, Париж) і Польща (31 березня, Хожув).

Вже відомо, що через коронавірус виїзний матч з поляками відбудеться при порожніх трибунах. Що стосується матчу зі збірною Франції, то остаточне рішення щодо цього матчу ще не прийнято.

Популярні новини зараз

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головний тренер національної команди України Андрій Шевченко оголосив список з 24-х гравців, яких він викликав для підготовки та участі в контрольних матчах проти Франції та Польщі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Італії через коронавірус скасували Серію А та всі змагання

Також Знай.ua писав, матч Україна - Польща пройде без глядачів.
Про це повідомив генеральний секретар Польського футбольного союзу Мачей Савицький. Причина такого рішення – епідемія коронавіруса у світі.